Home » , » PİTROİPA KARTAL MI OLUYOR?

PİTROİPA KARTAL MI OLUYOR?

Hazırlayan Unknown on 8 Oca 2013 | 14:48

Siyah-beyazlı ekibin hocası Samet Aybaba, Grosik ve Bautheac konusunda rakamın tavan olması ihtimali üzerine Oğuzhan ve Fernandes'e yardımcı olacak solda da oynayabilecek Uruguaylı Olivera'ya ilgisini artırdı. Fiorentina'nın Olivera'yı kiralık vermeyi kabul etmesi de şu an için Uruguaylı oyuncunun transferini bir adım yukarı çekti.
PITROIPA İÇİN 6 MİLYON EURO ÇEKTİLER
Beşiktaş yönetimi Fatih Terim'in, Samet Aybaba'ya önerdiği Rennes'in kanat oyuncusu Jonathan Pitroipa'yı ikna etti ama kulübünü ikna etmeyi başaramadı. Rennes kulübü Burkina Fasolu oyuncu için 6 milyon euro'dan aşağı inmedi.
FREIBOURG İSTEDİĞİ RAKAMI BİLE YAZMADI
Beşiktaş'a "hayır" cevabı veren bir başka kulüp ise Freibourg oldu. Aybaba'nın ilk göz ağrıları arasında yer alan Max Kruse için siyah-beyazlıların yaptığı 3.5 milyon euro'luk teklif, kesin bir dille reddedildi. Geriye dönüş "net bir rakam"la bile yapılmadı.
NENE, HENÜZ ANLAŞMAYA VARMADI
Beşiktaş'ın da ilgilendiği PSG'nin Brezilyalı futbolcusu Nene, Katar'ın Al-Arabi takımıyla
anlaşmaya vardığı yönündeki iddiaları yalanladı. Al Arabi'nin teklifini değerlendirdiğini
açıkladı.
BEŞİKTAŞ BONSERVİSİ ELİNDE OLAN PRICA'YA HER AN İMZA ATTIRABİLİR

Öte yandan Norveç basını Rosenborg ile olan sözleşmesini fesheden İsveçli golcü Rade Prica'nın, İsrail'den Maccabi Tel Aviv'in yanı sıra D.Kiev ve Beşiktaş'la da menajeri aracılığıyla temas kurduğu bildirildi. 32 yaşındaki oyuncu ile Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar anlaşmak istediği, İsveçli golcünün ise en az 1.5 yıllık anlaşma istediğini iddia etti.

Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler