Home » , » DROGBA BUGÜN GELİYOR

DROGBA BUGÜN GELİYOR

Hazırlayan Unknown on 8 Şub 2013 | 12:04

Galatasaray, Didier Drogba'ya kavuşuyor! Fildişi Sahilli golcü, bugün öğleden sonra İstanbul'da olacak.
Galatasaraylılar, dünyaca ünlü yıldızları Drogba’ya kavuşmak için artık saatleri sayıyor. Galatasaray’a ransferi sadece Türkiye’de değil tüm dünyada yankı uyandıran Didier Drogba bugün İstanbul’a gelecek.

Drogba’nın İstanbul’a gelişini NTV Spor ve NTVSpor.net canlı yayınlayacak. Fildişi Sahilli yıldızın saat 15.30-16.00 sıralarında gelmesi bekleniyor.

Afrika Uluslar Kupası'nda, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın formasını giyen Didier Drogba, takımı turnuvadan elendikten sonra ülkesine dönmüş; oradan Londra'ya geçmişti. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Başkan Aysal’ın Danışmanı Bülent Tulun ve Menajer Ceylan Çalışkan, özel uçakla İngiltere'ye gitti.

Bugün İstanbul'a gelecek Drogba, pazar günü oynanacak Antalyaspor maçında, Türk Telekom Arena'da ilk kez taraftarla buluşacak.
Bu arada Drogba'nın eski kulübü Shanghai Shenhua ile ilgili alacak davası da FIFA’da sürüyor. Golcü oyuncunun, FIFA'nın vereceği geçici lisansla, gelecek hafta Akhisar Belediyespor karşısında sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor...


Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler