Home » , , , » SAPIK KIZ'A 48 YIL HAPİS İSTENDİ

SAPIK KIZ'A 48 YIL HAPİS İSTENDİ

Hazırlayan Unknown on 18 Ara 2012 | 11:09

Genç kızın intikam almak için yaptığı şey kan donduracak cinsten .



Arkadaşının sevgilisi tarafından tecavüze uğrayan Özlem D. şeytanca bir plan yaptı. Özlem D. tecavüze uğradığını erkek arkadaşı Murat G.'ye söyledi. Murat G. intikam almak için Özlem D.'nin de rızasıyla Esra G.'ye tecavüz etti. Özlem D. bu yaşanan olayı kahkahalarla izledi.


İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre haziranda yaşanan olay şöyle gelişti:


ARKADAŞININ SEVGİLİSİ TECAVÜZ ETTİ

Özlem D, sevgilisi Murat G'ye arkadaşı Esra G'nin sevgilisi tarafından tecavüze uğradığını anlattı. Bunun üzerine iki sevgili intikam almak için plan yaptı. Murat G, Esra G'yi aradı, buluşmak istediğini söyledi.


SEVGİLİSİNİN TECAVÜZÜNÜ KAHKAHALARLA SEYRETTİ

Bunun üzerine Esra G. Aksaray'a gitti. Murat G, beraber geldiği Serdar İ. ile Esra G'yi aracına bindirdikten sonra aracı ormana götürdü. Yol kenarında arabasını durduran Murat G, yanındaki arkadaşı Serdar İ. ile birlikte Esra G.'ye tecavüz etti. Özlem D. ise olanları gülerek seyretti.


ÜÇÜ DE TUTUKLANDI

Esra G'nin şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. Şüpheliler Gaziosmanpaşa 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Murat G ve arkadaşı Serdar İ. 'nitelikli cinsel saldırı'dan Özlem D. ise 'azmettirme'den 23 yıldan 48 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak
 
SICAK HABER.COM
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler