Home » , » BURCUN ROTANI BELİRLİYOR

BURCUN ROTANI BELİRLİYOR

Hazırlayan Unknown on 16 Oca 2013 | 15:57




KOÇLARBurcunuzu okumadan güne başlamayın, plan yapmayın
Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.Belli bir karar almak zorunda hissediyor olabilirsiniz, ancak kendinizden ya da tercihinizin gideceği yerden emin olmadan bir seçim yapmanız doğru olmayabilir. Sezgilerinizi takip etsenizde, sizin için en iyisinin ne olduğunu araştırarak ya da sorgulayarak bulabilirsiniz.


BOĞALAR
Bir çok yeni çalışma ve ortak hareket edilmesi gereken iş öne çıkıyor. Başkalarını içine alan ortak hedefler belirlerken seçimlerinizi doğru yapmak durumundasınız. İşle bağlantılı konular parasal açıdan size belirsizlik taşımakta. Beklentilerinizi en aza indirmeye bakın. Sosyal ilişkilerden fayda sağlamaya çalışırken şartları akışına bırakmalısınız.


İKİZLER
Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Bugün hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Partnerinizin ilgisini çekmek için hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak.Kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız, ilişkiniz olumsuz etkilenmez.


YENGEÇLER
Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.


ASLANLAR
Aşırı iyimserliğin getirdiği riskler var. Uzun vadeli finansal planlarda uyanık olmak ve başkalarına dayanmaktan kaçınmak gerek. Zira eşin para durumunun getirdiği karışıklık kaynaklarınızı zorlayabilir. Sigorta ve diğer resmi ödemelerin getireceği sonuçları öngörmeye çalışın. Bir yandan da uzaklarla ilgili konular, zihinsel uğraşlar düşünce kalıplarınızı değiştirme şansı getirmekte.


BAŞAKLAR
İlk adımı siz atabilir ve belli teklif ya da önerilerde bulanabilirsiniz. Belli bir konuya, ne kadar fırsatçı yaklaşırsanız o kadar kazanım elde edebileceğiniz günler. Gereken her şeye sahipsiniz ve istediklerinizin olması için neler yapılması gerektiğini biliyorsunuz. Dolayısıyla, diğerlerinin bir adım atmasını beklemek yerine siz harekete geçebilirsiniz. İhtiyaç ve isteklerinizi önemsemeli ve hayatınızı yaşamalısınız.



TERAZİLER
Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir. Sahip olduğunuz şeyleri korumanız gerekiyor. Baskılar veya artan sorumluluklar ve yükler sizi yıldırabilir, ödün vermemeniz gerekiyor. Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir. Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.


AKREPLER
Son dönemde alınan sorumluluklara rağmen dışadönüksünüz. Sizi harekete geçiren pek çok konu ya hakim olma çabanız var. Artık yaratıcı konular ve kendinizi öne çıkaracağınız çalışmalar ön planda olacak. İlham alacağınız gelişmelerle gurur duyacağınız sonuçlar alınabilir. Sevdiklerinizle bir arada bulunmak, gevşeyeceğiniz aktivitelere yer açmak mutluluk kaynağı olabilir.


YAYLAR
Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.



OĞLAKLAR
Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.


KOVALAR
Maddi durumunuzu, eldeki nakit kaynakları çok iyi kontrol etmelisiniz. Ayrıca maddi değerleriniz konusundaki kararlarınız üzerinde iyi düşünmeniz gerek. Sizi risk almaya iten gelişmeler ekonomik anlamda zorluklar getirebilir.. Ayrıca aşırı para harcamaya çok hevesli olduğunuz günler. Neyse ki iş hayatında oldukça kararlı ve istikrarlı bir döneme ilerliyorsunuz.


BALIKLAR
Karışık duygular, kararsızlıklar söz konusu! Olayları zamana yaymalı ve ani kararlar almamalısınız. Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir. Başkalarını öfkelendirme ihtimaliniz var. Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

gazeteport
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler