Home » , , » SEN GAZETECİ OLAMAZSIN

SEN GAZETECİ OLAMAZSIN

Hazırlayan Unknown on 16 Oca 2013 | 21:52

Yazar Hakan Albayrak, eleştiri adı altında hakaret etti. İşte o skandal sözler..
ATATÜRK DÜPEDÜZ IRKÇIYDI"

"Şöyle diyorlar. Ulu Önder Mustafa Kemal Ne mutlu T...ürk olana dememiştir, Türküm diyene demiştir. Demek ki Türklüğü bir kimlik olarak görüyordu. Yanlış bu. Mustafa Kemal düpedüz ırkçıydı. Yani dilde bile ırkçıydı.

---------------------------------------------------------------

"Türkiye sınırlarında yaşayan herkes din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın Türk vatandaşıdır."

1924 Anayasasındaki şu maddeyi birisi şu zavallıya öğretsin, Medeni Bilgiler kitabından bir cümle daha ekleyelim.

"Türk Milleti Milli hissin yanına Dini hissi değil İnsani hissi koymanın hazzını yaşar, Milli hissin yanında her zaman insani hissin şerefli yerini korumakla muftehirdir." (Medeni Bilgiler, Syf. 369)

"Bize milliyetçi derler, doğrudur, ancak biz öyle milliyetçileriz ki bizim egemenlik haklarımıza saygı duyan her millet ile işbirliği yapmaya hazırız."

"Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız”

"Asıl düşman, düşmanların düşmanı, ne falan ne de filan milletlerdir, bilakis asıl düşman her yerde saltanat haline gelen kapitalizm ve onun çocuğu emperyalizmdir."

Mustafa Kemal Atatürk (Hakimiyet-i Milliye Gazetesi, 20 Temmuz 1920.)

"İnsan hakları, insan olmanın kazandırdığı haklardır; başkası tarafından verilen bir söze yada teminata bağlı olarak ya da satın alarak elde ettiğimiz haklar değillerdir.İnsan hakları, insan olmamızın ve insan onurumuzun doğal bir sonucudur."

Mustafa Kemal Atatürk

Not: İnsan haklarına saygıyı kesinkes şart kılan, insanlığın düşmanlarına düşmanız diyen, insani his ile Milliyet hissinin dengelenmesi gerektiğini söyleyen bir lidere ırkçı diyebilmek için beyindeki nöronların ters devre yapmış olması ya da bankadaki hesapların satır başına okyanus ötesinden doldurulması gerekmektedir.
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler