Home » , » KARTAL FERNANDESSİZ KADROYLA ORDUYA GİTTİ

KARTAL FERNANDESSİZ KADROYLA ORDUYA GİTTİ

Hazırlayan Unknown on 30 Kas 2012 | 18:00

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, Ordu deplasmanına götürülmedi.Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Manuel Fernandes'in, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Orduspor ile oynayacakları karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı
Siyah-beyazlı kafile ile bugün Ordu'ya gitmesi beklenen Manuel Fernandes, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sağlık kontrolünden geçti. Fernandes'in sağ dizindeki ağrıları azalmaması nedeniyle, oyuncunun yarın oynanacak olan Orduspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

LİGDE 21. RANDEVU

Orduspor ile Beşiktaş, lig tarihinde yarın 21. kez karşılaşacak. Geride kalan 20 maçtan 6'sını Orduspor, 11'ini de Beşiktaş kazandı. Taraflar 3 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş'ın toplam 29 golüne, Orduspor 17 golle yanıt verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Antalya'da oynanan maçı siyah-beyazlı ekip 2-1 kazanmış, Ordu'daki maç ise 1-1 eşitlikle sona ermişti.

ORDUSPOR EVİNDE ÜSTÜN

İki takım arasında Orduspor'un ev sahipliğinde oynanan maçlarda mor-beyazlı ekibin galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, Ordu 19 Eylül Stadı'nda daha önce 9 lig maçında karşılaşırken, bunlardan 5'ini Orduspor, 3'ünü Beşiktaş kazandı. İki takım arasında 1978-79 sezonunda Orduspor'un cezası nedeniyle Ankara'da yapılan maçtan ise Beşiktaş 1-0 galip ayrıldı. Orduspor'un ev sahibi olduğu maçlarda mor-beyazlılar toplam 10, siyah-beyazlılar ise 9 gol attı.

EN FARKLI SKORLAR

Orduspor, Beşiktaş'ı 1983-84 sezonunda evindeki maçta 2-0 yenerek, rakibi karşısında en farklı skora imza attı. Beşiktaş ise rakibi karşısında ligdeki en farklı skorlu galibiyeti, 1985-86 sezonunda İnönü Stadı'nda 5-1'lik sonuçla aldı.

Beşiktaş'ta Fernandes şoku!


Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler