Home » , » TİMSAH ŞEN DÖNÜYOR:2-2

TİMSAH ŞEN DÖNÜYOR:2-2

Hazırlayan Unknown on 1 Ara 2012 | 21:04

Süper Lig'in 14. haftasında Akhisar deplasmanına konuk olan Bursaspor, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.
Karşılıklı ataklarla başlayan ilk yarıda gol perdesi 16. dakikada açıldı. Kenan’ın sol kanattan ortasında Mustafa, defansın arkasında topla buluştu. Mustafa'nın sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Carson’un sağından ağlara gitti: 1-0.

28. dakikada Hakan’ın ortasında topa iyi yükselen Tuncay’ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Oğuz’da kaldı.37. dakikada Sestak’ın sağ kanattan yaptığı ortaya penaltı noktasında yükselen Bangura, kafa vuruşuyla topu kaleye göndermek istedi. Meşin yuvarlak, az farkla üstten dışarı gitti. 44. dakikada Vederson, ceza alanı çizgisi yakınında serbest vuruş kullandı. Batalla’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına Akhisar Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya her iki takım da hızlı başladı. Akhisar Belediyespor, Bruno Mezenga'nın 58. dakikada gelen golüyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Farkı azaltma çabalarını sürdüren Bursaspor, aradığı golü 59. dakikada buldu. Stanislav Sestak, Akhisar ağlarını havalandırarak durumu 2-1'e getirdi.

Bu golün ardından rakip kalede ataklarını sıklaştıran yeşil-beyazlılar, 77'de tehlikleli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Gökçek Vederson'un şutunda top, Serkan Yalçın'a çarparak ağlarla buluştu ve Bursaspor, bu golle Akhisar Belediyespor karşısında beraberliği yakaladı: 2-2.

Akhisar'a direk engeli!

85. dakikada köşe vuruşu kullanan Akhisar Belediye'de topa iyi yükselen Uğur'un kafa vuruşu direkte patladı! Bursaspor savunması topu uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

89. dakikada Akhisar Belediyespor'da Emin Aladağ, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Kalan dakikalarda her iki takım da bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı ve mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Bursaspor, deplasmanda aldığı bu sonuçla ligde 19 puana Akhisar Belediyespor ise 11 puana ulaştı.
 

FANATİK

Bursaspor-Timsah'a Akigo freni!: 2-2



Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler