Home » , , » BOĞDU VE BALTAYLADA ÖLDÜRDÜ

BOĞDU VE BALTAYLADA ÖLDÜRDÜ

Hazırlayan Unknown on 6 Oca 2013 | 21:57

Yan komşusunu baltayla öldüren adamın kurbanı bir hafta giysi dolabında sakladığı ortaya çıktıABD'de yaşayan 35 yaşındaki Aston Barth isimli adam, 33 yaşındaki komşusu Jason Campbell'ı balta ile kafasını parçalamaya çalıştığını itiraf etti. Fox News'ta yer alan habere göre; yatak odasında Jason'la kavga ederken boğduğunu söyleyen Aston, kurbanının boynuna balta ile saldırdığını açıkladı.
Suffolk Bölge Savcı Yardımcısı Glenn Kurtzrock, Barth’ın kurbanının boynuna balta ile saldırdığı sırada Campbell’ın halen hayatta olup olmadığına dair net bir bilginin bulunmadığını belirti. Kurtzrock, Campbell’in cesedini bir battaniyeye sararak yatak odasındaki gardıroba yerleştiren Barth’ın ailesine de odasından uzak durmalarını söylemiş olduğunu belirtti.

Campbell’ın cesedini Barth’ın odasında bulan yakınlarının polise haber vermesiyle ortaya çıktı. Barth’ın annesi Connie Barth oğlunun çocukluğundan beri ruh sağlığı tedavisi gördüğünü fakat son yıllarda yardım almayı reddettiğini söyledi. Olaydan dolayı çok üzgün olduğunu dile getiren anne, oğlunun ilaç kullanması gerektiğini fakat ilaç almayı kabul etmediğini söyledi. Barth’ın en az 25 yıl ceza alması bekleniyor.



POSTA
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler