Home » , » BAŞARISININ ÖDÜLÜNÜ ALDI

BAŞARISININ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Hazırlayan Unknown on 26 Oca 2013 | 15:13

Meclis Dergisi’nin geleneksel hale getirdiği ödül töreninde Türkiye’ye hizmet edenler unutulmadı. Ankara Sürmeli Otel’de yapılan ödül törenine bir çok siyasetçinin katılması güne damgasını vurdu. Halk tarafından yapılan oylama sonucunda Yılın Devlet adamı ödülüne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkan vekili Mehmet Sağlam layık görüldü.

www.meclisdergisi.com’ da yapılan oylama ile Yılın Başarılı Siyasetçisi; Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici seçildi.Siyaset, Bürokrasi, Sivil Toplum Örgütleri, Çalışma Hayatı ve Medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye’de gündem oluşturan Meclis Dergisi 10. yılında da Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdi.

TURKHABERLER'in sevilen kalemi Gazeteci yazar Hüzün Yücel de yazdığı “Yasaklı Apartman” romanıyla yılın en iyi yazarı ödülüne layık görüldü. Yücel ödülünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu’nun elinden aldı.

Meclis Dergisi’nin okurları, www.meclisdergisi.com’a gönderdikleri elektronik posta, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini ve TV Muhabirlerini seçti.

HALKINGAZETESİ-ANKARA



Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler