Home » , , , » O KREDİ VERİRKEN SÖZCÜSÜ SAVAŞ AÇIYOR

O KREDİ VERİRKEN SÖZCÜSÜ SAVAŞ AÇIYOR

Hazırlayan Unknown on 26 Oca 2013 | 15:10

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CHP'de özellikle son günlerde su yüzüne çıkan "Ulusalcı", "Yenilikçi" kavgasını köşesine taşıdı. Ahmet Hakan CHP'ye seslenerek ''bu evlilik bitmiştir'' dedi. ...
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CHP'de özellikle son günlerde su yüzüne çıkan "Ulusalcı", "Yenilikçi" ayrımına dikkat çekerek bu iki kanadın partide bir dinamizm yaratmadığı gerekçesiyle Kılıçdaroğlu'na "bu izdivaç bitsin" diye seslendi.
CHP'de Hüseyin Aygün'ün "Rumlar'a soykırım yapıldı" sözleri ve PKK'lı Sakine Cansız'ın evine taziyeye gitmesiyle iyice su yüzüne çıkan kavga medyanın gündeminde. Ulusalcılar ile Yenilikçiler arasındaki ayrışmayı köşesine taşıyan Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu'nun bu iki kanadı idare etmeye çalıştığını ve başarılı olamadığını savunarak "Bu evlilik yürümez, bitirin" diye seslendi.
"O KREDİ VERİRKEN SÖZCÜSÜ SAVAŞ AÇIYOR"
-Partinin Genel Başkanı, "Ben İmralı görüşmelerine kredi veriyorum" derken, partinin sözcüsü İmralı görüşmelerine savaş açan demeçler patlatıyor.
-Partinin bir bölümü mahkemelerde anadilde savunma yapılabilmesi için "Bundan doğal bir şey olamaz" derken, parti adına Meclis'te konuşma yapan kişi, "Hiç Türklerle Kürtler eşit olur mu?" diye algılanacak bir çıkış yapıyor.
"ULUSALCI KANAT ETEKLERİNDEN ÇEKİYOR"
Parti içinde kendilerine "Ulusalcı" diyen bir kanat, tutmuş partinin eteklerinden çekiyor da çekiyor:
-Özgürlükçü laiklik anlayışına uygun bir atılım mı yapılacak? Ulusalcı kanat, "Başımıza taş yağacak" diye ayağa kalkıyor.
-Kürt sorununa doğru dürüst bir çözüm mü geliştirilecek? Ulusalcı kanat, MHP ağzıyla direnişe geçiyor.
"KILIÇDAROĞLU İDARE-İ MASLAHAT YAPIYOR"
Buna karşılık ne yapıyor Kemal Kılıçdaroğlu?
"Aman küsüp gitmesinler" falan diye idareimaslahat yapıyor.
İki tarafı da idare etmeye çalışıyor.
Bu böyle gitmez.
"BİTMİŞTİR BU EVLİLİK"
Bitmiş bir evliliktir bu... Uzatmalar oynanmaktadır. Uzatmaları oynayan her evlilikte olduğu gibi bu evlilikte de yakında çirkinleşmeler, dalaşmalar, düşmanlıklar, karabasanlar başlar. O yüzden iyi bir "boşanma avukatı" bulup hiç uzatmadan bu işi bitirmek gerekir.
SICAK GÜNDEM

Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler