Home » , » KIZIL AJAN ÇOCUKLARI GÖBEK ATARAK EĞLENDİRDİ

KIZIL AJAN ÇOCUKLARI GÖBEK ATARAK EĞLENDİRDİ

Hazırlayan Unknown on 15 Oca 2013 | 04:35

Ajan olduğu anlaşıldıktan sonra Rusya'ya iade edilen ve hayatına manken ve iş kadını olarak devam eden dünyaca ünlü 'Kızıl Ajan' lakaplı Anna Chapman Antalya'daydı.
Moskova’da evsiz çocuklara yardım amacıyla faaliyet gösteren “Gülümseme Hakkı Vakfı”nın gönüllü bir üyesi olarak çalışan ve kendini hayır işlerine adayan Anna Chapman, Dosso Dossi Fashion Show’a katılmak için geldiği Antalya’da kimsesiz çocuklarla birlikte oldu.
Antalya Valiliği’nin özel izni ile önceki gün Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi Müdürlüğü’ne bağlı yurda gelen Chapman, çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı. Kendisini “Manken” sanan özellikle kız çocuklarının yakın ilgi gösterdiği Chapman, en çok “Formunuzu nasıl koruyorsunuz?” ve “Buraya neden geldiniz?” sorularıyla karşılaştı. Beraberinde getirdiği giysileri ve oyuncakları bizzat dağıtan Chapman, daha sonra çalan müzik eşliğinde çocuklarla birlikte önce halay çekti, sonra da göbek attı. Çocuk yuvasında yaklaşık bir saat kalan Chapman, ayrılık zamanı çocuklara tek tek sarılırken duygusal anlar da yaşadı.
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler