Home » , » AZİZ YILDIRIMA YILIN ÖDÜLÜ VERİLDİ

AZİZ YILDIRIMA YILIN ÖDÜLÜ VERİLDİ

Hazırlayan Unknown on 27 Şub 2013 | 07:21

Okan Üniversitesi'nde konuşan F.Bahçe Başkanı Yıldırım, "Birbirimizi sevelim, spor politikasını da siz gençler belirlesin. Her zaman onurlu yaşayın ve doğru bildiklerinizi söyleyin. Korkmadan yaşayanlar bir gün ölür, korkaklar ise hergün" dedi .Fenerbahçe Spor Kulübü, Olimpiyat'a en çok oyuncu gönderen kulüp olarak Okan Üniversitesi tarafından 'Sporda Yılın Onur Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü alan Başkan Aziz Yıldırım bir de konuşma yaptı.

TRABZON TARAFTARI SALONU TERKETTİ
Konuşmasında önemli mesajlar veren Yıldırım, 'Değerli öğrenciler. Bundan 2 yıl önce burada yine sizlerden ödül aldım. 2 yıl sonra kulübüme verdiğiniz ödül için tekrar buraya geldik. Sizlere birkaç tavsiyem olacak. Burada her taraftardan arkadaşlar var. Önce birbirimizi sevelim. İkincisi tribünlerde liderliği alın ve Türkiye'nin gelecekteki spor politikasını siz gençler belirleyin. Üçüncüsü, her zaman onurlu yaşayın doğru bildiklerinizi her zaman söyleyin. Çünkü korkmadan yaşayanlar bir gün ölür, korkanlar her gün ölür ' şeklinde konuştu. Yıldırım ödül aldığı sırada Trabzonspor formalı bir üniversite öğrencisi platformun önünden geçerek dışarıya çıktı.

FATİH TERİM KATILMADI!
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Tahir Perek ile Turhan Şahin de törene katıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Sarı-Kırmızılı golcü Burak Yılmaz'ın ödüllerini Galatasaray Kulübü Altyapı Sorumlusu Müfit Erkasap, törene katılamayan Yıldırım Demirören'in ödülünü de Emre Alkin aldı.


BEYAZGAZETE
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler