Home » , , , » BIÇAKLAYIP BOĞAZINI KESTİLER

BIÇAKLAYIP BOĞAZINI KESTİLER

Hazırlayan Unknown on 30 Ara 2012 | 15:58

Fatih'te 84 yaşındaki Ermeni asıllı Marissa Küçük 7 yerinden bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, dün akşam saatlerinde Koca Mustafa Paşa Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Zadik Küçük, mesai bitimi evinde yalnız yaşayan 84 yaşındaki annesi Marissa Küçük’ü ziyarete gitti. Evin zilini çalan Zadik Küçük annesinin kapıyı açmaması üzerine yanında bulunan anahtarla kapıyı açtı. İçeri giren Küçük annesini kapının arkasında boğazı kesilmiş halde yerde hareketsiz şekilde yatarken gördü. Küçük, bunun üzerine durumu 115 polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 7 yerinden bıçaklanan ve boğazı kesilen Marissa Küçük’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Savcı ve Olay Yeri İnceleme Polislerinin evdeki incelemesinin ardından yaşlı kadının cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Yaşlı kadının bir alt katında oturan komşusu Ümit Başkan, "Ben 4 aydır burada oturuyorum. Teyzeyi en son bugün saat 15.30 sıralarında gördüm. Ellerindeki poşetlerle marketten geliyordu. Sonra eşim telefon açtı. Teyzenin öldüğünü söyledi. Polisin dediğine göre boğazı kesilmiş. Yaşlı kadın evde tek başına yaşıyordu" diye konuştu.

Polis, Ermeni asıllı 4 çocuk annesi Marissa Küçük’ü öldüren şüpheli ya da şüphelileri tespit etmek için çalışma başlattı.
 
HABER365.COM
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler