Home » , » 60.YAŞ PASTASINI KIZI İLE KESTİ

60.YAŞ PASTASINI KIZI İLE KESTİ

Hazırlayan Unknown on 21 Şub 2013 | 21:18

Magazin basınında herkes tarafından Ağabey,doğru, dürüst,işini seven ve candan biri olarak tanınan Tahir Yaman Zorba Taverna barda 60. doğum gününü kutladı


TAHİR YAMANIN DOĞUM GÜNÜNDE SANATÇI DESTEĞİ.

Magazin basınında herkes tarafından Ağabey,doğru, dürüt,işini seven ve candan biri olarak tanınan Tahir Yaman Zorba Taverna barda 60. doğum gününü, gazetecilik mesleğinde 38. yılını sanatçı, gazateci dostları ve biricik kızı Çağla ile kutladı.

Göknurun sahne aldığı Zorba Taverna bar böyle bir gece görmedi.Gelen konuklar yer bulamadı ve geri dönmek zorunda kaldılar.Tahir Yaman Magazincilerin duayen gazetecilerinden biri olarak kimleri çekmedi ki, objektifinden çekilmeyen sanatçı kalmadı desek de yeridir. Bundan bir yıl öncesinde aniden rahatsızlanan Tahir Yaman anjiyo oldu ve kalp damarlarına 3 stent takıldı. Başbelası sigaradan ise kendini 4 yıl önce kurtardı ama şimdide doktorları tarafından koah teşhisi koyularak tedavi görüyordu. 15 günlük tedavi sonucunda sağlığına kavuşan Tahir Yaman 60.yılını, Gazeteci mesleleğinde 38.yılını ve Yaman Magazin İnternet sitesinin 4 yılını güzel bir partiyle Gazeteci dostlarıyla,sanatçılarla ve biricik kızıyla, Zorba Taverna barda kutladı.

Zorba Taverna bardaki muhteşem parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Tahir Yaman misafirlerlerden gelen hediyelerinide nereye koyacağını şaşırdı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde gazeteci Yaman'ın coşkuyla kesilen pastasına sanatçı dostları ve gazeteci arkadaşları eşlik etti.Pastayı kızı Çağla ile beraber kesen Tahir Yaman, kısa bir konuşma yaparak katılan herkese böyle bir günde yanlız bırakmadıkları için tek tek teşekkür etti.
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler