Home » , , » KORKU SURLARI

KORKU SURLARI

Hazırlayan Unknown on 5 Şub 2013 | 08:24

ABD'li Sierra'nın öldürüldüğü Sarayburnu'ndaki surlar mercek altında. Bölge sakinleri yaşananlardan tedirgin. Daha önce iki olayın daha yaşandığı surlar adeta korku filmi platosu gibi.Amerikan Vatandaşı Sarai Sierra'nın öldürüldüğü tarihi surların hali adeta doğal bir korku filmi platosu gibi. Daha önce de iki turistin tehditle tecavüze uğradığı bölge, madde bağımlılarının ve evsizlerin yatağı olmuş durumda.

ABD'li Sarai Sierra'nın Sarayburnu'ndaki surların içinde başı ezilerek öldürülmüş halde bulunması, aynı bölgede turist kadınlara yönelik saldırıları akıllara getirdi.

Tarih: 14 Ocak 2007:
Yer: Sarayburnu surlar bölgesi. Olay: 32 yaşındaki İsveçli bir kadın turist yanına yaklaşan bir kişi tarafından bıçak zoruyla tecavüze uğradı. Çantasındaki para ve değerli eşyaları alıp kaçtı. Saldırganla ilgiyi bir gelişme olmadı.

Tarih: 07 Mart 2010: Yer: Sarayburnu surlar bölgesi. Olay: Japon bir kadın turist, kendisinden sigara isteyen bir kişi tarafından başına taşla vurularak tecavüze uğradı. Bu olayda da saldırganla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Bu iki olay da Sierra'nın cesedinin bulunduğu noktada yaşandı. Benzer şekilde gerçekleşen olayları gerçekleştiren kişinin Sierra'ya saldırmış olma ihtimali de değerlendiriliyor. Bu olaylar, bir semt sakininin bölgede 'turist kadınları izleyen röntgenciler ve madde bağımlılarının olduğu' iddiasının doğru olma ihtimalini güçlendiriyor.

MADDE BAĞIMLILARI
Önceki yıllarda yaşanan bu olaylar, Sierra'nın da aynı şekilde tecavüz amacıyla surların içine götürüldüğü şüphesini artırıyor. Uzmanlar, tecavüz girişimi olabileceğini, ancak tecavüzün gerçekleşmemiş olabileceği üzerinde de duruyor. Bu arada Sarayburnu'nda yaşayan semt sakinleri, bölgede turist kadınları izleyen röntgenciler ve madde bağımlılarının bulunduğunu belirtiyor. Surlarda daha önce gerçekleştirilen turist kadınlara yönelik yapılan saldırılar, bu iddiayı güçlendiriyor.


HABER365.COM
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler