Home » , , » YUSUF UZUN KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN HALKI ZİYARET ETTİ

YUSUF UZUN KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN HALKI ZİYARET ETTİ

Hazırlayan Unknown on 6 Şub 2013 | 10:56

AVM’lerde halk ile buluşmalarına bu hafta İhlas Çarşı’da devam eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenerek, Beylikdüzü’nde kentsel dönüşümün yaşanacağı bölgeler için vatandaşlara yol gösterdi.
 
Bu hafta AVM buluşmalarını İhlas Çarşı’da gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçe halkı ile bir araya geldi. Başkan Uzun, yaptığı bire bir görüşmelerle sorunları çözüme kavuşturmak için hemen çalışmalara başladı. Vatandaşları AVM’de ağırlayarak tüm randevulu görüşmelerini burada yapan Başkan Uzun, kentsel dönüşüm ile ilgili konularda vatandaşları bilgilendirici açıklamalarda bulundu.

 

Kentsel Dönüşüm İstanbul’un Öncelikli İşi

 Gürpınar ve Kavaklı bölgesinde eski evlerini kentsel dönüşüm projesi ile yenilemek isteyen vatandaşlar, konu hakkında Başkan Uzun ile görüştüler. Başkan Uzun, konunun Türkiye ve özellikle İstanbul’un öncelikli işi olduğunu dile getirerek, “İstanbul’da kentsel dönüşüm ile ilgili büyük bir çalışma yapılıyor. Vatandaşlarımız da buna destek oldukları takdirde, büyük bir başarı ile kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Bize başvuru yapan herkes, belediyeye gelerek, gerekli prosedürleri öğrenebilirler. Bu konuda her türlü desteğe açığız. Yeter ki vatandaşlarımız kentsel dönüşüme destek olsun” dedi.

 

Vatandaşlarla bire bir yapılan görüşmelerde Başkan Uzun’a çocuklarda büyük ilgi gösterdi. Başkan Uzun ayrıca çarşı esnafını da gezerek, esnafa işlerinde kolaylıklar diledi.
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler