Home » , » CEZAEVİN'DEN ÇIKTI KATİL OLDU

CEZAEVİN'DEN ÇIKTI KATİL OLDU

Hazırlayan Unknown on 3 Nis 2013 | 12:45

İzmir'in Çiğli ilçesinde, cezaevinden çıkan Şahin S., çocuklarını görmek üzere gittiği evde eski eşi Sema Öztürk'ü bıçakla  ağır yaraladı.

Olay, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. 48 yaşındaki inşaat işçisi Şahin S., 4 çocuğunun annesi 33 yaşındaki Sema’dan bir süre önce boşanmıştı. Şahin S. uyuşturucu kullanmak suçundan cezaevine girdi, boşandığı eşi de 41 yaşındaki Ersin Öztürk’le evlendi, çocuklarını yanına alarak yeni bir hayata başladı.

KOCASI ÇALIŞMAK İÇİN ŞİLE'YE GİTMİŞ

Şahin S. cezaevinden bir ay önce tahliye oldu. Çocuklarını görmek istediğini söyleyen Şahin S. dün gece, 4 çocuğuyla kalan Sema Öztürk’ün evine gitti. Eşi Ersin Öztürk, bir hafta önce çalışmak üzere İstanbul Şile’ye gittiği için evde çocuklarıyla yalnız olan Sema Öztürk ile boşandığı Şahin S. arasında tartışma çıktı. Şahin S., Sema Öztürk’ü dövmeye başlayınca, evdeki çocuklar uyandı.

BABASINA ENGEL OLMAK İSTEDİ AMA...

Sema Öztürk’ün en büyük çocuğu 13 yaşındaki İlayda S., annesini kurtarmak için babası Şahin S.’ye engel olmak istedi. Bu kez Şahin S. eline geçirdiği ekmek bıçağı ile Sema Öztürk’e saldırarak çocuklarının gözü önünde onu defalarca bıçaklayarak kaçtı.

İlayda ve kardeşlerinin komşulardan yardım istemesiyle çağrılan ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sema Öztürk, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kızı İlayda’nın bir an olsun yalnız bırakmadığı Sema Öztürk’ün sırtından ve göğsünden 5 bıçak darbesi aldığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Polis, eski eşini bıçakla ağır yaraladıktan sonra kaçan Şahin S.’nin yakalanması için çalışma başlattı.


TÜRKHABERLER.NET
  .
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler