Home » , , » LAKEN İN KANSER OUT

LAKEN İN KANSER OUT

Hazırlayan Unknown on 3 Nis 2013 | 13:37

” Sağlığınız Bizim İçin Önemlidir” sloganıyla yola çıkan ve Avrupa Standartlarında İspanya’da kendi fabrikasında üretim yapan LAKEN; matara ve termos gruplarında BPA’sız ürünler ile tüm dünya lider konumunda.

Günlük yaşamdan, iş yaşamına, spor yaperken yada doğa spor aktivitelerinde güvenle kullanılan  matara ve sulukları çok şık ve eğlenceli görünümlerinin yanı sıra farklı kapak ve ağız seçenekleri ile tüketicinini beğenisine sunuluyor. Çocuklar ve yetişkiler için özel olarak üretilen matara ve suluklarının tescilli iç kaplaması, tat değişimine ve şişe içinin koku yapmasına olanak vermiyor. Doğaya ve çevreye saygılı  alüminyum mataraları %100 geri dönüşümlü malzemeden üretiliyor.Avrupa’da gıda ile teması olan tüm ürünlerde kullanımı yasaklanan BPA, hormon değişimine neden olduğu için ve sağlığa zararlı olduğu için LAKEN matara ve termosalarında da  kullanılmıyor.

Çok şık ve eğlenceli görünümleri ile fark yaratan cep mataralarının farklı renk ve desenlerde alternatifleride bulunuyor. Avrupa strandartlarında üretilen mataralar, vidalı kapağı sayesinde sızdırmıyor. Hafif ve taşıması kolay olan mataralar, Adventure Republic Mağazaları, Boyner Mağazaları, Intersport ile tüm LAKEN bayilerinde satışa sunuluyor

Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler