Home » , » BURSANIN İLK KADIN MÜFTÜ YARDIMCISI

BURSANIN İLK KADIN MÜFTÜ YARDIMCISI

Hazırlayan Unknown on 28 Kas 2012 | 16:06

BURSA KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ, BURSA’YA İL MÜFTÜ YARDIMCISI OLARAK ATANAN AYŞEGÜL MÜFTÜOĞLU KURT’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık ve yürütme kurulu üyeleri, Bursa İl Müftü Yardımcılığı’na yeni atanan Ayşegül Müftüoğlu Kurt’u ziyaret etti.
Bursa Kent Konseyi’nin ve Kadın Meclisi’nin yaptığı faaliyetler hakkında bilgi veren Kadriye Sarıbıyık, kadınların proje üretmesi, bu projelerin de yetkili makamlara iletilmesi için çalıştıklarını anlattı. Kadınların cinsiyet ayrımcılığına dayalı tüm uygulamalara karşı mücadele etmesi gerektiğini belirten Sarıbıyık, toplumun ve kadınların bilinçlendirilmesi için toplantılar düzenlediklerini ifade etti. Yeni görevinde Ayşegül Müftüoğlu Kurt’a başarılar dileyen Sarıbıyık, “Önceki İl Müftü Yardımcısı Suzan Yıldırım ile ortak çalışmalar yaptık. Bu dönemde de İl Müftülüğü ile beraber kadınların bilgilendirilmesi için ortak projeler geliştireceğiz” dedi.
İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Müftüoğlu Kurt ise Bursa’ya gelmeden önce İzmir’de görev aldığını, Kuran kursları konusunda başarılı çalışmalara imza attıklarını belirtti. Bursa Kent Konseyi ile ortak projeler geliştirebileceklerini söyleyen Kurt, Kadın Meclisi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi





Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler