Home » , , » ÜNLÜ MANKENLERDEN KADINA ŞİDDETE HAYIR DEFİLESİ

ÜNLÜ MANKENLERDEN KADINA ŞİDDETE HAYIR DEFİLESİ

Hazırlayan Unknown on 28 Kas 2012 | 20:10

Kadın ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesinde Topkapı Barcelo Eresin Hotel’de “Kadına Şiddete Hayır” defilesi düzenlendi.
Sunuculuğunu haber spikeri Fatih Portakal’ın yaptığı defilede Meral Kaplan, Seçkin Piriler, Eylem Şenkal ve Ece Pirim gibi ünlü mankenler podyuma çıktı. Ece Pirim defilede 6 metre kuyruklu gelinlikle dikkat çekti.

Tuğbay Özay'ın Siyah bir gelinlikle sahne aldığı gecede Mehtap Saraç'ta kanatlı melek gelinliği ile söylediği şarkıyla hem kulaklara hem de gözlere hitap etti.

Bu anlamlı geceye magazinkolik.com'dan Nurcan Sabur,Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Yaşar Özel, Bahar Öztan, Film-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Meriç Erkan, Nilüfer Aydan, Deniz Akbulut, oyuncu Serpil Temur, Sivridilli.com dan Funda Erkoç, Nurettin Soydan, Yemekteyiz yarışmasının sevilen yüzü Dilek Karaloğlu Er, Banu Zorlu, Seçkin Piriler, başarılı iş kadını Rihan kebap ve ziyade fasılın sahiplerinden Özlem Mekik, Eski Türkiye güzellerinden Hilal Aslangiray gibi sanat ve magazin dünyasının seçkin isimleri katılım göstererek destek verdiler.








KAYNAK:ABCHABER.net




Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler