Home » , » KIZI İBONUN TEDAVİ OLDUĞU HASTANE'DE DÜNYAYA MERHABA DİYECEK

KIZI İBONUN TEDAVİ OLDUĞU HASTANE'DE DÜNYAYA MERHABA DİYECEK

Hazırlayan Unknown on 4 Nis 2013 | 18:00

Kızı, vurulduktan sonra tedavi gördüğü hastanede dünyaya gelecek.İbrahim Tatlıses'in 9 aylık hamile eşi Ayşegül Yıldız, dün son kontrolünü yaptırmak için Maslak Acıbadem Hastanesi'ndeydi.

Şoförü ve yardımcısıyla birlikte eşinin 2 yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonrası tedavi gördüğü hastaneye gelen 32 yaşındaki Yıldız’ın  karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Yaklaşık bir saat hastanede kalan Yıldız, ultrasona girdi ve doğum için gün aldı.

Elif Naz adını verecekleri kızına kavuşmak için gün sayan Yıldız, gazetecileri görünce "Beni burada nasıl buldunuz?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Yıldız'ı gören hastalar ise “Hamilelik bir anneye bu kadar mı yakışır. Ekranda göründüğünden daha güzelsin, maşallah” yorumlarını yaptı.

Ayşegül Yıldız'ın en geç salı gününe kadar doğum yapacağı belirtildi.

Uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan ve sol tarafı felç kalan 61 yaşındaki Tatlıses, Yıldız ile evlendikten sonra "Annesi gibi sarışın, mavi gözlü bir kızım olsun istiyorum" demişti.

Tatlıses şimdi kızını kucağına almak için gün sayıyor.

13 Mart 2011'de silahlı saldırıya uğrayan ve ölümden dönen İbrahim Tatlıses, 6'ıncı kez baba olacak.

Ayşegül Yıldız, kızını, eşi İbrahim Tatlıses’in düzenlenen silahlı saldırıda başından vurulduktan sonra aylarca yattığı hastanede kucağına alacak.

Ayşegül Yıldız’ın birkaç gün içinde hastaneye yatması bekleniyor. Yıldız, bir hafta içinde doğum yapacak. İbrahim Tatlıses ve eşi Ayşegül Yıldız, önceki yıl Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde evlenmişti.

TÜRKHABERLER.NET
Bu haberi paylaş :
 
Destek : Halkın Gazetesi | KÜNYE | İLETİŞİM
Copyright © 2012. Halkın Gazetesi - Her Hakkı Saklıdır
Site Tasarım Harika Siteler